Aceasta functie este dezactivata pentru protejarea materialelor ce au drept de autor Costel Crafciuc.
logo

Jurnal

Jurnal

Videograf nunta Galati

Exista o singura fericire in viata .... sa iubesti si sa fii iubit . Acest lucru este intarit de amintirile nepretuite surpinse pe pelicula de un videograf de nunta profesionist .

Camerele foto sau video sunt doar un accesoriu .... pasiunea , respectul si imaginatia sunt esenta unor cadre reusite .

Daca legendele spun ca fotografia fura sufletul oamenilor , eu incerc sa dau suflet fotografiilor si sa le unesc intr-un sirag imens de cadre , numit film .

Am inceput acest drum ca fotograf de nunta , un drum pe care acum il continui acum , ca videograf de nunta , prin a filma in sufletul oamenilor si prin a surprinde emotiile si trairile lor in timpul acestui eveniment , nunta . Nu sunt un simplu cameraman pentru ca nu imi place sa las emotiile deoparte . Sunt un videograf de nunta care traieste si se hraneste din sentimentele celor indragostiti . Daca fotografia de nunta iti trezeste emotii in momentul vizionarii , filmul nuntii trebuie sa te faca sa plangi .

Experienta in acest domeniu, nunta si evenimente, orele de munca acumulate si sacrificiile facute pana acum, ma fac sa spun... Da, sunt videograf de nunta ...

O casatorie este ultimul pas de a ne maturiza . Acest lucru il vedem in fotografiile de nunta si in filmarea nuntii pe care le vom revedea mai tarziu cu nostalgie si totodata cu bucurie .

Nunta inseamna realizarea unei familii , este pasul cel mare , momentul in care cei 2 parteneri trec de la o viata de cuplu la cea de sot si sotie . Nunta inseamna un lucru foarte important in viata oricarei persoane , acest lucru poate fi observat chiar si in fotografia de nunta si in filmarea de nunta .

Nunta este intotdeauna o opera a destinului , o opera creata din filmare si fotografie de nunta .

O nunta reusita este una in care fiecare dintre soti il investeste pe celalalt ca paznic al singuratatii sale , este ca doua cadre care unite formeaza o filmare de nunta ,

Iubiti-va unul pe celalalt si veti fi fericiti . Este mai simplu ca o mie de fotografii de nunta sau ca o filmare de nunta .

Ce poate fi mai frumos decat o imagine unica in viata exprimata prin foto si video de nunta .

Femeia plange inainte de nunta si barbatul dupa aceea . Nici un videograf de nunta nu poate exprima acest lucru .

Casatoria este pentru noi doi , nunta este pentru ceilalti , iar un fotograf de nunta sau videograf de nunta poate surprinde aceasta diferenta .

Nevoia de iubire dispare dupa nunta insa pentru a o mentine trebuie sa ne straduim sa invatam limbajul celuilalt , de aceea e necesara si revederea imaginilor din filmarea de nunta .

Dragostea este o nebunie temporara vindecabila prin fotografie de nunta si filmare de nunta .

Imaginea unui bebe surprinsa intr-o fotografie face cat o mie de imagini de nunta ,

A fi videograf inseamna sa arati ca la un botez exista iubire si viata .

In urma unei nunti iti dai seama ca nu iubesti femeia pentru ca e frumoasa , ea este frumoasa pentru ca o iubesti .