Aceasta functie este dezactivata pentru protejarea materialelor ce au drept de autor Costel Crafciuc.
logo

Despre mine

CATEVA CUVINTE DESPRE MINE

Videograf de nunta

Videograf nunta Galati

Salut . Eu sunt Costel Crafciuc .

Sunt videograf de nunta si îmi place să transform povestea ta intr-un film plin de emoții , detalii si ritm , un film ce prezintă trăirile din acea zi , cu râsete , lacrimi si bucurie , o poveste pe care ai putea sa o prezenti peste ani copiilor și nepoților .

Videografia de nunta este principalul domeniu în care îmi desfășor activitatea , acumulând în timp o vastă experiență în domeniul filmărilor de eveniment , filmari de nunta .
Aceasta pasiune am dobandit-o după o perioadă destul de îndelungată ca fotograf de nunta , după ce am avut prilejul de a fi chemat să filmez nunta unui prieten .
Între timp pasiunea pentru videografia de nunta a luat amploare si am început să investesc atat în cursuri de formare si specializare cat si in aparatura necesară pentru astfel de evenimente .

Consider că cel mai bun mod de a filma la o nunta este fără regie , pentru că nu orice persoană este si un bun actor . Emoțiile adevărate pot fi surprinse doar atunci când lumea nu știe că este filmata .

Fiecare eveniment de nunta este unic , cu persoane diferite și locații diferite , de aceea nu merg la un astfel de eveniment cu idei preconcepute . Nu vreau să repet același lucru la fiecare nunta , din contră vreau sa experimentez lucruri noi indiferent de conjunctură .

Pentru a fi videograf de nunta bun nu înseamnă că trebuie să ai aparatura cea mai scumpă si sa predai 5-6 ore de filmare .

E adevărat că , pentru unii clienți 2 ore de material este puțin , dar aceste 120 minute de montaj conțin cele mai bune momente ale nuntii si nu plictisesc la vizionare .

Merg pe principiul de a preda calitate si nu cantitate , acest lucru facand diferenta intre un cameraman de nunta si un videograf de nunta .

Experienta de filmare si de editare a mea , a videografului de nunta , dobândită de-a lungul timpului , ma face sa va invit să vă convingeți de calitatea filmărilor mele în secțiunea Portofoliu si sper sa colaboram.