Aceasta functie este dezactivata pentru protejarea materialelor ce au drept de autor Costel Crafciuc.
logo

Despre mine

CATEVA CUVINTE DESPRE MINE

Videograf de nunta

Videograf nunta Galati

Sunt videograf de nunta si ma numesc Costel Crafciuc .

Imi place să transform povestea ta intr-un film plin de emoții , detalii si ritm . Un film ce prezintă trăirile din acea zi , cu râsete , lacrimi si bucurie . O poveste pe care ai putea sa o prezenti peste ani copiilor și nepoților .

Imortalizarea nuntilor  este principalul domeniu în care îmi desfășor activitatea . Am acumulat în timp o vastă experiență în domeniul filmărilor de eveniment  .
Aceasta pasiune am dobandit-o după o perioadă destul de lunga ca fotograf de nunta.  Am avut prilejul de a fi chemat să filmez nunta unui prieten .
Între timp pasiunea pentru videografie a luat amploare . Am început să investesc  în cursuri de formare si specializare . Desigur , am investit si in aparatura necesară pentru astfel de evenimente .

Consider că cel mai bun mod de a filma la o nunta este fără regie . Nu orice persoană este si un bun actor . Emoțiile adevărate pot fi surprinse doar atunci când lumea nu știe că este filmata .

Fiecare eveniment de nunta este unic . Persoane diferite și locații diferite , de aceea nu merg la un eveniment cu idei preconcepute . Nu vreau să repet același lucru la fiecare nunta . Vreau sa experimentez lucruri noi indiferent de conjunctură .

Pentru a fi videograf de eveniment   nu înseamnă că trebuie să ai aparatura  scumpă si sa predai 4-5 ore de filmare .

E adevărat că , pentru unii clienți 2 ore de montaj este puțin . Dar eu cred ca aproximativ 90 minute vor fi cele mai bune momente ale nuntii si nu vor plictisi la vizionare .

Merg pe principiul de a preda calitate si nu cantitate . Acest lucru face diferenta intre un cameraman si un videograf  .

Experienta  dobândită de-a lungul timpului , ma face sa va invit să vă convingeți de calitatea filmărilor mele .

Intrati în secțiunea  Portofoliu Nunta  , alocati cateva minute si sper sa colaboram.