BLOG

Fotograf nunta Galati

Salutare la toata lumea .

Revin la un subiect deschis anul trecut si anume acela de a oferi gratuit serviciile mele de  videografie  la o nunta . Bineinteles , cu siguranta se va gasi si un fotograf ce mi se va alatura in acest proiect .  Datorita timpului incarcat nu am reusit sa duc la bun sfarsit aceasta idee dar anul acesta imi voi rezerva timpul pentru asa ceva in perioada urmatoare : 2 mai -3 mai , 9 mai-10 mai , 6 iunie -7 iunie .

Asa ca cei care isi vor planifica in aceasta perioada evenimentul si sunt convinsi de faptul ca le va place portofoliul meu , si al fotografului , vor trebui sa indeplineasca cateva cerinte .

De ce vreau sa fac acest lucru ?

Datorita conditiilor de mai jos cu siguranta va fi un eveniment deosebit fata de celelalte , asta inseamna ca in portofoliul meu va apare ceva diferit si mai spectaculos  , si totodata imi voi raspunde la vesnica intrebare din acest domeniu , daca poti sa mergi la un eveniment fara sa primesti nici o bonificatie .     In acest fel vom putea accepta si cupluri de miri cu un buget redus ce nu isi permit niste servicii mai scumpe si de calitate .

Conditiile mele catre cei doi tineri vor fi urmatoarele :

  • Indiferent de clasa sociala a mirilor sa nu fie o nunta facuta din interes . Acesta va fi un punct forte al conditiilor .
  • In afara faptului ca serviciile noastre vor fi gratis , sa argumenteze  ce le-a placaut mai mult la portofoliul nostru .
  • Sa accepte sa renunte la toate traditiile posibile si sa lase loc la un eveniment deschis , pozitiv , ce va decurge de la sine cu veselie si bucurie din partea tuturor .
  • Chiar daca locatia in care se va desfasura evenimentul nu va fi mare iar invitatii nu vor fi multi , distractia sa fie la maxim si ringul de dans sa fie plin de tineri ce vor uita de dansurile populare interminabile . Asta inseamna ca se va merge pe varianta unui DJ nebun sau Band ce va scoate untul din toti .
  • Seara la petrecere sa convingeti cele mai apropiate rude si cei mai buni prieteni sa va trasmita de fata cu ceilalti invitati un mesaj calduros si totodata voi sa va faceti in direct o decalaratie de dragoste .
  • Prieteneii si rudele va pot ajuta distribuind si comentand la aceasta postare , lucru ce va ajuta totodata si la parerea mea despre voi , avand astfel sanse mai multe sa iesiti castigatori .
  • Daca apar mai multe cupluri de miri eu voi alege pe cei ce imi vor demonstra ca meritul este de partea lor .
  • Conditiile mai sus mentionate mai pot suferi modificari .

 

Prezenta mea va fi pe durata intregului eveniment iar modul de captura a imaginilor este in stil jurnalistic , fara regie . Acest lucru ma va ajuta sa obtin diverse cadre cu emotii , diferite fata de celelalte nunti unde programul de organizare ne preseaza pe toti  .

Montajul final va fi de aproximativ 45 minute care cu siguranta vor produce un efect deosebit si mult mai placut , ulterior aducandu-va mai des in fata ecranului .

Va astept cu drag  sa discutam in privat pe pagina mea personala de facebook .