Aceasta functie este dezactivata pentru protejarea materialelor ce au drept de autor Costel Crafciuc.
logo

Despre mine

CATEVA CUVINTE DESPRE MINE

Videograf de nunta

Videograf de nunta

Salut . Eu sunt Costel Crafciuc .

Sunt videograf de nunta si îmi place să transform povestea ta intr-un film plin de emoții , detalii si ritm , un film ce prezintă trăirile din acea zi , cu râsete , lacrimi si bucurie , o poveste pe care ai putea sa o prezenti peste ani copiilor și nepoților .

Videografia de nunta este principalul domeniu în care îmi desfășor activitatea , acumulând în timp o vastă experiență în domeniul filmărilor de eveniment , filmari de nunta .
Aceasta pasiune am dobandit-o după o perioadă destul de îndelungată ca fotograf de nunta , după ce am avut prilejul de a fi chemat să filmez nunta unui prieten .
Între timp pasiunea pentru videografia de nunta a luat amploare si am început să investesc atat în cursuri de formare si specializare cat si in aparatura necesară pentru astfel de evenimente .

Consider că cel mai bun mod de a filma la o nunta este fără regie , pentru că nu orice persoană este si un bun actor . Emoțiile adevărate pot fi surprinse doar atunci când lumea nu știe că este filmata .

Fiecare eveniment de nunta este unic , cu persoane diferite și locații diferite , de aceea nu merg la un astfel de eveniment cu idei preconcepute . Nu vreau să repet același lucru la fiecare nunta , din contră vreau sa experimentez lucruri noi indiferent de conjunctură .

Pentru a fi videograf de nunta bun nu înseamnă că trebuie să ai aparatura cea mai scumpă si sa predai 5-6 ore de filmare .

E adevărat că , pentru unii clienți 2 ore de material este puțin , dar aceste 120 minute de montaj conțin cele mai bune momente ale nuntii si nu plictisesc la vizionare .

Merg pe principiul de a preda calitate si nu cantitate , acest lucru facand diferenta intre un cameraman de nunta si un videograf de nunta .

Experienta de filmare si de editare a mea , a videografului de nunta , dobândită de-a lungul timpului , ma face sa va invit să vă convingeți de calitatea filmărilor mele în secțiunea Portofoliu si sper sa colaboram.

Tin sa precizez faptul ca ma pot deplasa in orice localitate si ca exista relatii de colaborare si cu alti fotografi / videografi , locali  si din alte orase precum Braila , Tecuci , Tulcea , Focsani , Bucuresti , Iasi , Bacau .